The Spirit Carries On (Javanese Version) by ErnieXBall

3 04 2011

Ko ngendhi awa’e dhewe

Nyapo neng kene

Neng ngendhi awa’e dhewe lek wis modhar?

Ono opo ning kono?

Opo sing wis sa’urunge?

Yo’iku lakune urip

 

Wong-wong podho ngomong

Urip mung sedhilut

Ning ndunyo iki

Kowe diwe’i kesempetan

Tapi iso nambah

Lek kowe ngerti

Menowo kabeh sing ne’e dhewe

 

Lek aku modhar sesuk

Yo rapopo

Krono aku percoyo

Lek wis wayahe modhar

Ojo nggresulo

 

Mbiyen aku wedhi mati

Mbendino mikiri mati

Tapi kuwi mbiyen

Saiki wis ra wedhi

Aku ngerti lek sok kabeh mati

Aku raiso nemokne jawaban

Aku yo ra ngerti nyapo

Aku raiso muktekne

Opo sing tak ngerteni

Naming aku kudhu nyubo

 

Lek aku modhar sesuk

Yo rapopo

Krono aku percoyo

Lek wis wayahe modhar

Ojo nggresulo

 

Ayo kudu wani

Ojo nangis ning kuburan

Krono aku wis ra ning kene

Tapi ojo lali

Pangilingmu marang ingsun

 

[solo guitar]

 

Cahyo padang ngubengi aku

Ra kroso wedhi ra kroso loro

Aku mikir dhewe

Aku ndhuwe solusine

Artine uripku iki

 

Victoria tenan

Aku ngeroso

Nyaman karo cah kae ning ngimpi

Sa’iki aku ning kene

Jelas ning kene

Aku nemokne sing berarti

 

Lek aku mati sesuk

Aku rapopo

Krono aku percoyo

Lek wis wayahe modhar

Ojo nggresulo

 

 


Aksi

Information

11 responses

3 04 2011
Hori

Jiahaha. . . .asem le ngartekake, . .

3 04 2011
moch rasyiid

he.he..orang tu kalo dah mati akan ditanya dari mana hartamu kau peroleh;dengan cara apa dan bagaimana kau menggunakannya….

3 04 2011
Modar

Sipz lagune…Laik dis banget

3 04 2011
hamiset

Tulung di buat versi jawa-ne ytse jam ato the dance of eternity.. Sampe modar pasti ra iso.haahaha

4 04 2011
sobek2

Jiangkrrrrr****K
Muanteb kisanak
top markotob – sip markisip, gud marsogud!!!!

4 04 2011
4 04 2011
Rizqibe

Hihihihi mantap ! Kreatif banget nih

4 04 2011
Rizqibe

Ini orang juga jago main gitarnya ternyata, walaupun di video ini mainnya cuman genjreng-genjreng gitar gak jelas chord apa… tapi di channel dia banyak yang keren

4 04 2011
Tonnie

The Spirit carries on = ojo nggersulo…??:mrgreen:
like this mas ben..

6 04 2011
sobek2

the kamsud is…
ingkang pamidanget, mboten usah ngresulo, sebab tembung menika
rekaos dipun artekne😆

7 04 2011
Tonnie

iyo mas… artine angel diungkapkan dengan bahasa jawa..

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s




%d blogger menyukai ini: